BM Elektro Brønnøysund tilbyr en rekke tjenester innen elektroinstallasjon, inkludert:

 • Elektrisk installasjon i nybygg og rehabiliteringsprosjekter
 • Service og vedlikehold av elektriske installasjoner
 • Automasjon og styringssystemer
 • Belysningsanlegg
 • Elbil-ladestasjoner
 • Brannalarmanlegg og sikkerhetssystemer
 • Varmepumper

Elektrisk installasjon i nybygg og rehabiliteringsprosjekter kan omfatte en rekke forskjellige oppgaver, avhengig av prosjektets størrelse og omfang. Her er noen eksempler på hva som kan inkluderes i en slik installasjon:

 • Installasjon av elektrisk anlegg
 • Installasjon av brannalarmanlegg og sikkerhetssystemer
 • Installasjon av elbilladere
 • Testing og feilsøking

Det er viktig å sikre at elektrisk installasjon i nybygg og rehabiliteringsprosjekter utføres av fagpersoner med riktig kompetanse og sertifisering. Bedrifter som BM Elektro Brønnøysund har ansatte med høy faglig kompetanse og erfaring med å gjennomføre elektrisk installasjon i ulike typer prosjekter, og kan derfor levere høy kvalitet og sikkerhet i arbeidet.